Gândul Zilei

Temelia tuturor relelor!

„Aceleași păcate care au adus judecățile asupra lumii în zilele lui Noe există și în prezent. Se fac atâtea excese în felul de a mânca, a bea și de a se îmbrăca, încât acestea devin crime. Ele se numără printre păcatele de marcă ale vremii de pe urmă și constituie un semn al apropiatei reveniri a lui Hristos. Timp, bani și energie, care aparțin Domnului, dar pe care El ni le-a încredințat nouă, sunt risipite în inutilități vestimentare și mâncăruri bogate, pentru satisfacerea apetitului pervertit, slăbind vitalitatea și aducând suferință și degradare.

Necumpătarea stă la temelia întregului rău din lumea noastră. Mai degrabă va lua aminte o stâncă lipsită de viață la apelurile adevărului și ale dreptății decât omul ale cărui simțuri sunt paralizate de necumpătare.

Pentru ca oamenii să nu poată avea timp de meditație, Satana îi antrenează într-un circuit al distracției și al căutării de plăceri, al mâncării și al băuturii. El îi umple de ambiția de a-și demonstra superioritatea. Pas cu pas, lumea atinge starea ei existentă din zilele lui Noe. Orice crimă ce poate fi închipuită este înfăptuită. Pofta cărnii, mândria pentru felul de a arăta, afirmarea egoismului, folosirea rea a puterii, cruzimea … toate acestea sunt agenți activi ai lui Satana. Acestui circuit al crimei și nebuniei oamenii îi spun viață!…” Te 229

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.