Rețeta Săptămânii

Chipsuri din tortilla

Rețeta săptămanii, cu Teodora Moț

Ingrediente:

  • 3 lipii tip tortilla
  • 2 linguri fulgi de drojdie
  • 1 linguriță busuioc uscat
  • 1 linguriță vegeta naturală
  • 2 linguriță boia dulce
  • 3 linguri ulei de măsline

Pentru început tăiem lipiile în formă de triunghi și le punem într-un bol. Adaugăm, pe rând, condimentele: fulgi de drojdie, busuioc, boia, vegeta și amestecăm bine. La final, punem și uleiul de măsline și amestecăm din nou foarte bine. Așezăm bucățile de tortilla în tavă, le aranjăm pentru ca stratul să fie cât mai subțire și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180°. Le coacem 5-7 minute până devin crocante. Atenție să nu le ardem. Se servesc cu sos de ardei sau ca atare.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.