Gândul Zilei

Suntem asigurați de viața veșnică!

Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate! – Apocalipsa 22:14

Sentimentele iubitorului de plăceri se îndepărtează de lucrurile cereşti şi se îndreaptă spre cele pământeşti. Aceasta subordonează gloria veşnică intereselor acaparatoare ale vremii. În dorinţa sa de a poseda bogăţii pământeşti, se pierde din vedere comoara cerului. Cerințele vieţii viitoare sunt desconsiderate, iar interesele acestei vieţi predomină.

Domnul Hristos aduce în atenţie o lume mai nobilă. El prezintă avantajele cetăţeniei în acel oraş, care are temelii veşnice şi al cărui ziditor şi constructor este Dumnezeu. El ne poartă până în pragul infinitului şi ne arată strălucirea lui, declarând că acestea sunt la îndemâna tuturor acelora care vor trăi în armonie cu Legea lui Dumnezeu. Prin ascultarea de legile lui lehova, familia omenească poate deveni unită şi fericită în cetatea lui Dumnezeu; dar nu este nici un loc pentru aceia care nu au nici o consideraţie pentru voinţa lui Dumnezeu. Toţi aceia care vor dori, vor putea câştiga viaţa veşnică numai acceptând Legea lui Dumnezeu ca ghid în această viaţă, în loc de a căuta să urmeze propriile lor legi… Acelora care vor trăi o viaţă în armonie cu Tatăl, Domnul Hristos le va împărţi virtuţile vieţii Sale. (Ms.49/1907).

Gândiţi cumva că păstrătorii poruncilor vor fi supăraţi şi că vor plânge atunci când porțile de mărgăritar ale cetății de aur a lui Dumnezeu se vor deschide, iar ei vor fi salutaţi înăuntrul cetății? Nu, niciodată. Atunci ei se vor bucura, pentru că nu sunt sub robia Legii; pentru că au păstrat Legea lui Dumnezeu, de aceea sunt liberi față de ea. Ei vor avea dreptul la pomul vieţii, drept la frunzele lui vindecătoare. (RH/10 iunie 1852).

Dumnezeul cerului a aşezat o binecuvântare asupra acelora care păzesc poruncile lui Dumnezeu. (1 BC/1104).

Acela care a fost credincios în puţine lucruri pe pământ va fi făcut cunducător peste ,,multe lucruri” în eterna lume a slavei. (GCB/Tr.2/1900).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.