Gândul Zilei

Biruință garantată!

“Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruința prin Domnul nostru Isus Hristos!”      1 Corinteni 15:57

 Dacă ai fi întrebat care ar fi factorii care ar asigura biruința unei armate pe câmpul de luptă sau a oricărui atlet în orice competiție sportivă , cum ai defini pe cel care are cele mai multe șanse de câștig? Poate te gândești că cel mai puternic, cel mai bine pregătit atât fizic cât și psihic. Profilul posibilului câștigător trebuie să reflecte superioritate, strategie, putere. Și cu toate acestea, chiar dacă aparent totul indică spre o anumită parte, pot fi surprize uriașe. În mod normal, nu putem ști anticipat câștigătorul luptei.

 Știai că există o bătălie care este câștigată chiar înainte ca ea să fie dată? Mai mult decât atât, știai că în această luptă ești implicat și tu? Lupta dintre bine și rău este cea mai mare bătălie din întreg Universul, iar noi ca ființe create suntem direct implicați. Suntem puși în situația de a alege sub stindardul cărui General dorim să ne înrolăm. Dorești să fii parte din armata Prințului Păcii a cărui biruință a fost pecetluită în momentul în care cu ultima Sa răsuflare a exclamat: S-a isprăvit!? “Ca biruitor, El și-a înfipt stindardul pe înălțimile veșnice. N-a fost oare atunci și acolo bucurie printre îngeri? Tot cerul a triumfat o dată cu biruința Mântuitorului. Satana a fost înfrânt și și-a dat seama de faptul că și-a pierdut împărăția.” – HLL 758.1

 Biruința pe care a câștigat-o Isus este o garanție pentru tine în ce privește biruința pe care o poți câștiga prin numele Său. “Biruințele nu sunt castigate prin ceremonii sau etalare fastuasă, ci prin simpla supunere față de Generalul Suprem, Domnul, Dumnezeul cerurilor. Cel care se încrede în acest Conducător nu va ști ce este înfrângerea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.