Rețeta Săptămânii

Cartofi cu spanac

Ingrediente:

▫️4 cartofi medii
▫️200 g spanac
▫️2 linguri ulei de măsline
▫️sare/vegeta naturală
▫️boia dulce
▫️3-4 căței usturoi zdrobiți
▫️apă
Se curăță și se taie cartofii cuburi, se pun în tigaie cu uleiul, sarea și 2-3 linguri apă. Se călesc 2-3 minute la foc rapid, apoi se mai adaugă cca 200 ml apă și se lasă să se înăbușe la foc mic, verificând din când în când să nu se prindă. Când sunt aproape fierți, se adaugă 1 linguriță de boia, usturoiul și spanacul. Se mai lasă 4-5 minute, până se gătește și spanacul. Se servesc calzi.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.