Gândul Zilei

Toți cei dezgustați de păcat sunt somați să se înroleze!

„Veniți la Mine toţi cei trudiţi şi împovăraţi şi Eu vă voi da odihnă.” – Matei 11:28

Astăzi, vocea plăcută şi dulce a milei ajunge la urechile tale. Astăzi, invitația cerului ți se adresează. Da, astăzi în ceruri totul îți spune: „Vino!“ (R.H./17 aug. 1869).

Vino, căci toate lucrurile sunt acum gata! Toți aceia care vor să vină și să se împărtăşească fără plată de apa vieții. Acum noi trebuie să dorim o simplitate, asemenea unui copil. Noi dorim să vedem totul, ca de exemplu mândria, deşertăciunea şi nebunia, date la o parte. Noi avem în vedere judecata. Bărbaţi şi femei vor avea nevoie de tărie, care este mai mare decât orice ajutor omenesc pe care să te sprijini. Ei trebuie să se sprijine pe braţul cel puternic al lui lehova. Avem în vedere acea zi când faptele oamenilor vor trebui să fie cercetate şi testate; şi dorim ca să fii gata. Facem un apel la tine, ca să părăseşti mândria lumii, deşertăciunea şi nebunia vieţii. Isus te iubeşte. Lui Isus Îi este milă de tine. Oştile îngereşti au fost trimise ca să-ți slujească. Şi acum, în timp ce întreg cerul este interesat de persoana ta, vei fi şi tu interesat de propria ta persoană? (R.H./17 aug. 1869).

Unii oameni par a se teme să creadă pe Dumnezeu pe cuvânt, ca şi când aceasta ar fi îndoielnic pentru ei. Ei se roagă lui Dumnezeu ca El să ne înveţe şi, cu toate acestea, se tem să dea crezare Cuvântului făgăduit al lui Dumnezeu şi să creadă că au fost învățați de El. Atâta vreme cât venim în umilinţă la cerescul nostru Tată, cu un spirit dispus, gata să fie învăţat, nerăbdător şi prielnic învăţăturii, de ce să ne îndoim că Dumnezeu va aduce la îndeplinire propriile Sale făgăduinţe?… Atunci când ai căutat să cunoşti voia Lui, partea ta în această acţiune cu Dumnezeu este acum aceea de a crede că vei fi condus, călăuzit şi binecuvântat în aducerea la îndeplinire a voii Sale… Domnul Hristos este Acela care călăuzeşte astăzi pe poporul Său, arătându-i unde şi cum să lucreze. (3 BC/1155-1156).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.