Ingrediente:
- 150 g făină albă
- 50 g făină integrală
- 150 g tărâțe din grâu
- 50 ml ulei de măsline
- 25 ml ulei de cânepă
- 1 linguriță sare
- 2 g drojdie uscată
- Cca 150 ml apă
Se amestecă făina cu tărâțele, drojdia uscată și sarea. Se adaugă uleiurile și se amestecă până rezultă o compoziție nisipoasă. Se adaugă apoi apă si se frământă. Trebuie să rezulte un aluat ferm, potrivit de tare. Se întinde aluatul în foaie dreptunghiulară de cca 2-3 mm grosime, și se taie în forma dorită (dreptunghi, pătrat, cerc). Se așază biscuiții in tava tapetată cu hârtie de copt și se coc cca 20 de minute la 170°C. Se pot face simpli, sau se pot pune și semințe în aluat sau presărate pe deasupra.
POFTĂ BUNĂ!