Gândul Zilei

Valoarea unui suflet!

„Valoarea pe care Dumnezeu o pune pe lucrul mâinilor Sale — dragostea față de copiii Săi — este relevată în darul pe care L-a făcut pentru răscumpărarea oamenilor. Adam a căzut sub stăpânirea lui Satana. El a adus păcatul în lume, iar prin acesta, moartea. Dumnezeu L-a dat pe singurul Său Fiu zămislit pentru a-l salva pe om. El a făcut totul pentru a arăta că este drept și poate îndreptăți pe toți cei ce-L acceptă pe Hristos. Omul s-a vândut pe sine lui Satana, dar Isus a răscumpărat rasa umană…. 

Tu nu îți aparții. Isus te-a răscumpărat prin sângele Său. Nu îți îngropa talentele. Folosește-le pentru El. În orice fel de afacere ai fi angajat, ia-L pe Isus cu tine. Dacă simți că-ți pierzi dragostea pentru Mântuitorul tău, renunță la afacere și spune: “Aici sunt, Mântuitorule, ce trebuie să fac?” El te va primi îngăduitor și te va iubi fără margini. El te va ierta, pentru că este bogat în iertare și îndelung răbdător, nedorind ca vreunul să piară…. 

Noi cu tot ceea ce avem Îi aparținem lui Dumnezeu. N-ar trebui să privim ca un sacrificiu faptul de a-I dărui dragostea inimilor noastre. Inima însăși ar trebui oferită Lui cu o dorință sinceră, ca un dar de bunăvoie.” SCT 70

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.