Rețeta Săptămânii

Cartofi cu spanac

Ingrediente pentru 3 porții:

  • 4 cartofi medii
  • 200g spanac
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare/vegeta naturală
  • Boia dulce
  • 3-4 căței usturoi zdrobiți
  • Apă

Ceapa se toacă mărunt, si se călește în jumătate de cană de apă. Se curăță și se taie cartofii cuburi, se pun peste ceapă, se adaugă și sarea și uleiul. Se mai călesc 2-3 minute la foc rapid, apoi se adaugă cca 200 ml apă și se lasă să se înăbușe la foc mic, verificând din când în când să nu se prindă. Când sunt fierți al dente, se adaugă 1/2 linguriță boia, usturoiul și spanacul. Se mai lasă 4-5 minute, până se gătește și spanacul. Se stinge focul și se servesc calzi. 

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.