Gândul Zilei

El aduce înțelepciune și înțelegere!

„Duhul Domnului se va odihni peste El, duh de înțelepciune și de pricepere, duh de sfat și de tărie, duh de cunoștință și de frica de Domnul.” – Isaia 11:2

Când Duhul Sfânt vă descoperă adevărul, veți strânge drept comoară cele mai prețioase experienţe şi veți avea dorința de a vorbi şi altora despre lucrurile aducătoare de mângâiere, care v-au fost descoperite. Când veți veni în legătură cu ei, le veți împărtăşi unele idei noi cu privire la caracterul sau lucrarea lui Hristos. Veți avea o descoperire nouă despre iubirea Sa milostivitoare, spre a o împărtăşi şi acelora care il iubesc şi acelora care nu-L iubesc.

„Daţi şi vi se va da”, deoarece Cuvîntul lui Dumnezeu este „o fântână din grădini, un izvor de apă vie, ce curge din Liban”. Inima care a gustat o dată iubirea lui Hristos doreşte fără încetare un torent şi mai adânc. Pe măsură ce veţi da, veți primi într-o măsură şi mai bogată, mai abundentă. Orice descoperire a lui Dumnezeu pentru suflet măreşte puterea de cunoaştere şi iubire. Strigătul neîntrerupt al inimii este: „Mai mult despre Tine” şi totdeauna răspunsul Spiritului va fi: „Cu mult mai mult”. Pentru că lui Dumnezeu îi place să facă „nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”. Lui Isus, care S-a golit pe Sine pentru mântuirea omenirii pierdute, I s-a dat Duhul Sfânt fără măsură. Tot astfel va fi dat oricărui urmaş al lui Hristos, atunci când întreaga inimă este predată, pentru ca Isus Hristos să locuiască în ea. Însuşi Domnul nostru a dat porunca: „Fiți plini de Duh”. Această poruncă este însoțită de o făgăduinţă, că va fi împlinită. Tatăl a avut buna plăcere ca în Hristos „să locuiască toată plinătatea”. „În El aveți totul deplin.”

Dumnezeu a revărsat iubirea Sa fără măsură, ca şi picăturile de ploaie care răcoresc pământul. El zice: „Să picure cerurile de sus şi să ploaie norii neprihănirea! Să se deschidă pământul, să dea din el mântuirea şi să iasă totdeauna din el izbăvirea.” (C.M.F./26-27).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.