Gândul Zilei

Teorie practică!

„Fiți împlinitori ai Cuvântului.” Iacov 1:22

„Nu numai prin predicarea adevărului, nu numai prin distribuirea de literatură trebuie să fim martori pentru Dumnezeu. Să ne aducem aminte că o viață creștină e argumentul cel mai puternic ce poate fi adus în favoarea creștinismului și că un caracter creștin de mică valoare face mai mult rău în lume decât caracterul omului din lume. Nici toate cărțile scrise nu pot răspunde scopului unei vieți sfinte. Oamenii vor crede nu ceea ce spunem teoretic, ci ceea ce trăim practic. Prea adesea, influența predicii ținute de la amvon e combătută de predica ținută în viața celor care pretind a fi adepți ai adevărului.

Scopul lui Dumnezeu este acela de a Se proslăvi în poporul Său în fața lumii. El așteaptă ca aceia care poartă Numele lui Hristos să-L reprezinte în gândire, în cuvânt și în faptă. Gândurile lor trebuie să fie curate și cuvintele lor nobile și înălțătoare, atrăgându-i pe cei din jur tot mai aproape de Mântuitorul. Religia lui Hristos trebuie să fie întrețesută cu tot ceea ce ei fac și spun. Fiecare acțiune a vieții lor trebuie să fie înmiresmată de prezența lui Dumnezeu.” 9M 21

Viața pe care Hristos a trăit-o în lumea acesta, o putem trăi prin puterea Lui și sub îndrumarea Lui. În lupta cu Satana, noi putem avea tot ajutorul pe care El l-a avut. Noi putem fi mai mult decât biruitori prin Acela care ne-a iubit și S-a dat pe Sine pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.